Retourbeleid

Laatst bijgewerkt op: 17-07-2023

Dit retourbeleid beschrijft de voorwaarden en procedures voor het retourneren van een product gekocht bij Stichting De Dappere Strijder via onze website https://stichtingdedapperestrijder.nl/. Wij streven ernaar om u volledige tevredenheid te bieden met uw aankoop. Mocht u echter om welke reden dan ook niet tevreden zijn, dan kunt u het product binnen 14 dagen retourneren volgens de onderstaande richtlijnen.

1. Algemene voorwaarden voor retourneren

1.1 Termijn

U heeft het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na de ontvangst van het product.

1.2 Staat van het product

Het product moet worden geretourneerd in de originele staat, ongeopend, onbeschadigd en ongebruikt. Het product moet verpakt zijn in de originele verpakking, inclusief eventuele labels, handleidingen en accessoires.

1.3 Uitzonderingen

De volgende producten zijn uitgesloten van retournering:

  • Digitale downloads of elektronische producten waarvan de verzegeling is verbroken.
  • Producten die speciaal voor u zijn gepersonaliseerd of op maat zijn gemaakt.

2. Retourproces

2.1 Melding van retour

Om een retourzending te starten, dient u binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact met ons op te nemen via de onderstaande contactgegevens. Geef uw naam, bestelnummer en reden van retour op. Wij zullen u voorzien van verdere instructies voor het retourneren.

2.2 Verzendkosten

De kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw eigen rekening, tenzij anders overeengekomen of in geval van een defect of verkeerd geleverd product.

2.3 Verpakking en verzending

Verpak het product veilig in een geschikte doos of verpakking om beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Voeg de originele factuur of een kopie ervan toe aan het retourpakket. Verzend het pakket naar het adres dat wij u verstrekken.

3. Verwerking van retourzendingen

3.1 Inspectie

Na ontvangst van het retourpakket zullen wij het product inspecteren om te controleren of het voldoet aan de retourvoorwaarden zoals vermeld in punt 1.2. Indien het product niet in de juiste staat wordt geretourneerd, behouden wij ons het recht voor om de retour te weigeren of een waardevermindering in rekening te brengen.

3.2 Terugbetaling

Indien de retour wordt goedgekeurd, zullen wij zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. De terugbetaling zal worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode, tenzij anders overeengekomen.

4. Contactgegevens

Voor het melden van een retour of bij vragen met betrekking tot ons retourbeleid, kunt u contact met ons opnemen via:

Stichting De Dappere Strijder Adres: St.-Annastraat 46, 5421KC Gemert

E-mail: info@stichtingdedapperestrijder.nl

Let op: Dit retourbeleid is van toepassing op aankopen gedaan via onze website. Voor aankopen bij andere verkooppunten gelden mogelijk afwijkende retourvoorwaarden. Neem bij twijfel contact op met de desbetreffende verkoper.